Näitan kõiki 10 tulemust

Lehtsalat ‘Crimson’

1.10
Varajane-keskvarajane sort. Moodustab tihedad suletaoliste lehtedega rosetid. Lehed on tugevalt gofreeritud ja käharad, huvitava, intensiivse helepunase värvusega. Lehtede juurepoolne osa on roheline. Lehed on krõmpsuvad, õrnad ja väga maitsvad, aga ka väga dekoratiivsed. Vegetatsiooniperiood 60-70p. Värskelt tarbimiseks toorsalatite, salatite lisana või toitude ja võileibade kaunistamiseks. Pakis 1g

Porgand ‘Touchon’

1.00
Parim varajane Nantes-tüüpi porganditest. Silinderjas tömbi otsaga keskmiselt kuni 25cm juurikas. Intensiivse oranži värvusega sile koor ning magusa viljalihaga. Hästi kvaliteetne ja saagikas. Sobib kimbuporgandiks, mahla tegemiseks ja lühiajaliseks säilitamiseks.

Lehtpeet ‘Bright Lights’

1.25
Kuni 7 erineva värvi segu. Toiduks kasutatakse nii noori kui täiskasvanud lehti ja varsi. Pakis 1g

Hernes ‘Television’

1.30
Keskvarajane. Taim umbes 75cm kõrgune. Kaunas suured, tumerohelised, pikkusega 12-13cm. Ühes kaunas 9-10 tera. Kõrge saagikusega. Väga hea magusa maitsega. Pakis 40g

Paprika ‘Dumas’

1.00
Keskvarajane sort avamaale. Huvitava tomati kujuga viljad, viljade keskmine kaal on 90g, viljaliha paksus alates 8-10mm. Pakis 0,5g

Paprika ‘Rubinova’

1.00
Varajane kuni keskvarajane, väga saagikas. Vahetuks tarbimiseks. Pakis 0,5g

Redis idudeks

1.30
Idandamiseks Redis – idandatud seemned on väga väärtuslik ja tervislik toiduaine. Idanevates seemnetes moodustub mitmeid kordi rohkem eluliselt olulisi aineid kui täiskasvanud taimes. Seemneid idandada ei ole keeruline. Need tuleb pesta korralikult läbi, kallata idandamiseks mõeldud nõu sisse ja valada vett peale. Vesi peab seemned üle ujutama. Seda peab olema 3-4 korda rohkem kui seemneid. Seemneid tuleb vees leotada 4-12 tundi (sõltuvalt nende suurusest), kuni need paisuvad. Hiljem valada vesi ära. Paisunud seemneid hoida ilma veeta kinnikaetud nõus, et need ära ei kuivaks, kuni seemned idanevad. Idandada seemneid 2-10 päeva (sõltuvalt nende sordist). Idanevaid seemneid tuleb vähemalt paar korda päevas niisutada (valada vett peale ja jälle ära valada). Ülekasvanud idandatud seemneid kasvatada edasi valguse käes. Võrsed lõigata ära ja pigistada nendest mahl välja. Pakis 20g

Lääts idudeks

1.40
Idandamiseks Läätsed – idandatud seemned on väga väärtuslik ja tervislik toiduaine. Idanevates seemnetes moodustub mitmeid kordi rohkem eluliselt olulisi aineid kui täiskasvanud taimes. Idandatud läätseseemnetes on rikkalikult A, B1, B2, B3, B6, B12, C ja E vitamiine, samuti fosforit, rauda, tsinki, magneesiumi ja naatriumit. Läätseseemned segatuna nisu-, kaera-, odra-, tatra- või sojaseemnetega ja maitsestatud meega on suurepärane maiustus. Seemneid idandada ei ole keeruline. Need tuleb pesta korralikult läbi, kallata idandamiseks mõeldud nõu sisse ja valada vett peale. Vesi peab seemned üle ujutama. Seda peab olema 3-4 korda rohkem kui seemneid. Seemneid tuleb vees leotada 4-12 tundi (sõltuvalt nende suurusest), kuni need paisuvad. Hiljem valada vesi ära. Paisunud seemneid hoida ilma veeta kinnikaetud nõus, et need ära ei kuivaks, kuni seemned idanevad. Idandada seemneid 2-10 päeva (sõltuvalt nende sordist). Idanevaid seemneid tuleb vähemalt paar korda päevas niisutada (valada vett peale ja jälle ära valada). Ülekasvanud idandatud seemneid kasvatada edasi valguse käes. Võrsed lõigata ära ja pigistada nendest mahl välja. Pakis 20g

Tomat ‘Mirabell’

1.30
Pooldeterminantne. Sordil on väga magusad, kollased, Mirabelle ploome meenutavad viljad. Kasutada värskelt salatites. Tänu värvitoonile on viljad väga dekoratiivsed. Sobib kasvatamiseks avamaal.

Tomat ‘Noire de Crimee’

1.36
Indeterminantne. Kuulub nö. musta tomati gruppi. Keskvalmiv. Pruunikaspunane roheliste juttidega kannal, lihakas, mõnusa maitsega salatitomat. Lapikümar 220-340 grammi. Suhteliselt haigustekindel. Katmikalale. Pakis 0,5g