Näitan kõiki 10 tulemust

Aster ‘Anielka’

1.00
Vajab viljakat, keskmiselt niisket pinnast. Hea lõikelill. Õitseb pikalt ja külluslikult. Kõrgus 60-80cm. Pakis 0,5g

Lehtsalatite segu

1.10
Prantsuse lehtsalatite segu, kerge kasvatada. Lehti korjatakse terve hooaja jooksul. Pakis 0,5g

Kibepipar ‘Westlandia’

1.00
Kibe, väga saagikas paprika sort, pikkade, roheliste, punaseks muutuvate viljadega küpsemisfaasis. Sobib maitselisandina suppide, kastmete, lihatoitude sisse. Ideaalne kuivatamiseks. Pakis 0,5g

Sanvitaalia lamav

1.10
Üheaastane suvelill. Rikkaliku õitsemisega, õitseb kuni külmadeni. Sobib kasvatamiseks peenardel, kiviktaimlas, rõdukastides jne. Rippuva/laiuva kasvuviisiga. Pakis 0,3g

Ripp-lobeelia VIL

2.00
Üheaastane, populaarne, pika õitsemisajaga suvelill. Kõrgus 30cm. Kasvatamiseks potis või rõdukastis. Rippuv. Pakis 0,2g

Spinat Olbym Zimowy

1.40
Sügiseseks korjeks külvata augusti keskpaigas, kevadiseks korjeks septembri alguses. Külmakindel sort. Sobib sügiseseks külviks, korjatakse pärast talvitumist. Talvitub väga hästi. Lehed on suured, helerohelised, kõrge C-vitamiini sisaldusega. Vahetuks tarbimiseks. Sobib ka külmutamiseks. Pakis 20g

Salat ‘Crimson’

1.20
Varajane-keskvarajane sort. Moodustab tihedad suletaoliste lehtedega rosetid. Lehed on tugevalt gofreeritud ja käharad, huvitava, intensiivse helepunase värvusega. Lehtede juurepoolne osa on roheline. Lehed on krõmpsuvad, õrnad ja väga maitsvad, aga ka väga dekoratiivsed. Vegetatsiooniperiood 60-70p. Värskelt tarbimiseks toorsalatite, salatite lisana või toitude ja võileibade kaunistamiseks. Pakis 1g

Porgand ‘Touchon’

1.15
Parim varajane Nantes-tüüpi porganditest. Silinderjas tömbi otsaga keskmiselt kuni 25cm juurikas. Intensiivse oranži värvusega sile koor ning magusa viljalihaga. Hästi kvaliteetne ja saagikas. Sobib kimbuporgandiks, mahla tegemiseks ja lühiajaliseks säilitamiseks.

Paprika ‘Rubinova’

1.15
Varajane kuni keskvarajane, väga saagikas. Vahetuks tarbimiseks. Pakis 0,5g

Lääts idudeks

1.60
Idandamiseks Läätsed – idandatud seemned on väga väärtuslik ja tervislik toiduaine. Idanevates seemnetes moodustub mitmeid kordi rohkem eluliselt olulisi aineid kui täiskasvanud taimes. Idandatud läätseseemnetes on rikkalikult A, B1, B2, B3, B6, B12, C ja E vitamiine, samuti fosforit, rauda, tsinki, magneesiumi ja naatriumit. Läätseseemned segatuna nisu-, kaera-, odra-, tatra- või sojaseemnetega ja maitsestatud meega on suurepärane maiustus. Seemneid idandada ei ole keeruline. Need tuleb pesta korralikult läbi, kallata idandamiseks mõeldud nõu sisse ja valada vett peale. Vesi peab seemned üle ujutama. Seda peab olema 3-4 korda rohkem kui seemneid. Seemneid tuleb vees leotada 4-12 tundi (sõltuvalt nende suurusest), kuni need paisuvad. Hiljem valada vesi ära. Paisunud seemneid hoida ilma veeta kinnikaetud nõus, et need ära ei kuivaks, kuni seemned idanevad. Idandada seemneid 2-10 päeva (sõltuvalt nende sordist). Idanevaid seemneid tuleb vähemalt paar korda päevas niisutada (valada vett peale ja jälle ära valada). Ülekasvanud idandatud seemneid kasvatada edasi valguse käes. Võrsed lõigata ära ja pigistada nendest mahl välja. Pakis 20g