Vilmorin
Näitan kõiki 10 tulemust
Aster ‘Anielka’
Kibepipar ‘Westlandia’
Sanvitaalia lamav
Ripp-lobeelia VIL
Spinat Olbym Zimowy
Salat ‘Crimson’
Varajane-keskvarajane sort. Moodustab tihedad suletaoliste lehtedega rosetid. Lehed on tugevalt gofreeritud ja käharad, huvitava, intensiivse helepunase värvusega. Lehtede juurepoolne osa on roheline. Lehed on krõmpsuvad, õrnad ja väga maitsvad, aga ka väga dekoratiivsed. Vegetatsiooniperiood 60-70p. Värskelt tarbimiseks toorsalatite, salatite lisana või toitude ja võileibade kaunistamiseks.
Pakis 1g
Porgand ‘Touchon’
Lääts idudeks
Idandamiseks Läätsed – idandatud seemned on väga väärtuslik ja tervislik toiduaine. Idanevates seemnetes moodustub mitmeid kordi rohkem eluliselt olulisi aineid kui täiskasvanud taimes. Idandatud läätseseemnetes on rikkalikult A, B1, B2, B3, B6, B12, C ja E vitamiine, samuti fosforit, rauda, tsinki, magneesiumi ja naatriumit. Läätseseemned segatuna nisu-, kaera-, odra-, tatra- või sojaseemnetega ja maitsestatud meega on suurepärane maiustus. Seemneid idandada ei ole keeruline. Need tuleb pesta korralikult läbi, kallata idandamiseks mõeldud nõu sisse ja valada vett peale. Vesi peab seemned üle ujutama. Seda peab olema 3-4 korda rohkem kui seemneid. Seemneid tuleb vees leotada 4-12 tundi (sõltuvalt nende suurusest), kuni need paisuvad. Hiljem valada vesi ära. Paisunud seemneid hoida ilma veeta kinnikaetud nõus, et need ära ei kuivaks, kuni seemned idanevad. Idandada seemneid 2-10 päeva (sõltuvalt nende sordist). Idanevaid seemneid tuleb vähemalt paar korda päevas niisutada (valada vett peale ja jälle ära valada). Ülekasvanud idandatud seemneid kasvatada edasi valguse käes. Võrsed lõigata ära ja pigistada nendest mahl välja.
Pakis 20g