Lillkapsas ‘Ardent’

2.80
Saak 75-80 päeva pärast  istutamist. Õisikud on kerajad, väga valged, tihedad, 1,5-2,5 kg kaaluvad, õrna maitsega, väga hästi lehtedega kaetud, sobivad külmutamiseks. Vastupidavus haigustele. Profisort. Pakis 25s

Lillkapsas ‘Nautilus’

2.40
Auhinnatud keskvarajane puhasvalge lillkapsas, valmib istutusest umbes 65-75 päevaga. 0,8 kuni 1,2 kilone valge õisik on tihe ja kaetud tugevate välislehtedega.Sügavkülmutamiseks, konserveerimiseks, toorelt. Seeme töödeldud Thiramiga Pakis 30s

Lehtpetersell ‘Gigante D’italia’

0.95
Petersell ‘Gigante d’Italia’ on kiirekasvuline siledaleheline lehtpetersell. Lehed on siledad, tumerohelised, väikesed, ilusad ja ühtlased. Kasutatakse toitude maitsestamiseks värskelt või säilitatakse külmikus talviseks kasutamiseks. Pakis 2g

Arbuus ‘Kogane’

1.80
Varajane. Ümarad 8-10 kg erksa kollase väga magusa viljalihaga, väikeste seemnetega arbuusid. Koor heleroheline tumeroheliste triipudega. Ettekülv maikuus. Seemned hakkavad idanema alles 15-16 kraadi juures. Optimaalne idanemistemperatuur on 21-35 kraadi. Vajab palju valgust ja parasniisket keskkonda. Pakis 6s

Söödav muskushibisk ‘Clemson Spineless’

1.10
Okra on maheda, veidi aeduba meenutava maitsega ning söödavate seemnetega köögivili.  1,5 m. taim on jõulise kasvuga, vars  tugev, lehed lopsakad. Õrnkollane, tumelilla südamikuga õis püsib taimel vaid ühe päeva. Toiduks kasutatakse valmimata (3 kuni 6 päeva) viljaalgeid pikkusega 4-6 cm. Sisaldab A, C, K ja B6 ja B9 vitamiini, magneesiumi, valku, antioksüdante ja kiudaineid. Viljad kasvavad kiiresti, toiduks kasutatakse valmimata (3 kuni 6 päeva) viljaalgeid, kohe, kui nende pikkus on 4-6 cm. Vanemad viljad muutuvad kiuliseks ja toiduks enam ei sobi. Soovitav kasvatada taime kasvuhoones. Ei talu öökülmasid. Taim on põuakindel, kuid rikkaliku saagi saamiseks vajab piisavat kastmist, samas ei talu liigniiskust. Seemnete idanemiseks peab temperatuur olema vähemalt +15°C, normaalseks kasvuks vähemalt +20°C Eelistab kergeid ja orgaaniliste ainete rikkaid muldi. Pakis 2gr

Porgand ‘Polydor’

2.80
HILINE Nantes-tüüpi hübriid. Tugeva lehestikuga, ilusa silinderja kujuga, sileda koorega väga hea maitsega 18-20 cm pikkune tumeoranž porgand. 120-125 päeva idanemisest. Kannatab pesemist, pikaajaliseks säilitamiseks. Ei ole nõudlik ilmastiku- ja kasvutingimuste suhtes. Tugev vastupidavus jahukastele ja Alternariale.  Ühtlane saak. Eelistab päikesepaistelist parasniiske kerge huumusmullaga kohta. Pakis 500s

Porgand ‘Mercurio’

2.80
Keskvarajane Nantes-tüüpi hübriid 95-100 päevaga tõusmetest. Varane sort, mis sobib väga hästi ka säilitamiseks. Porgand on silinderjas, tumeoranž 18-20 cm, väikese südamikuga. Haigustele vastupidav, ei lõhene. Lühikeste madalate pealsetega ja rohelise kannata. Pakis 700s

Aedpetersell ‘Astra’

1.10
70-80 päevaga kevadisest külvist. Keskmise kõrgusega. Aastaringseks kasvatamiseks. Rohelised kähardunud meeldiva aroomiga lehed ei kolletu kergesti.  Säilib peale lõikust kaua värskena. Seeme aeglase idanemisega- kuni kuu aega. Varakevadine saak sügisesest külvist. Kuivatamiseks, sügavkülmutamiseks. Pakis 3g

Rosmariin ‘Remi’

1.10
30-50 cm. Püsik-potitaim. Igihaljas talveõrn mee-, maitse- ja ravimtaim. Õues suvik.  Kautatakse värskeid ja kuivatatud lehti ja võrseid. Klassikalistes maitseainesegudes. Sobib marinaadide, kastmete ja suppide, liharoogade(uluki), likööride jpm.  maitsestamiseks. Maitsevõi valmistamiseks. Säilib ka sügavkülmutatult. Pakis 0,05g

Õunmünt

1.10
Püsik. Kõrgus 40-90 (õitsemise ajal) cm. Mündi- ja puuviljalõhnaline pehmete hallikasroheliste lehtedega taim teeks, maitsestamiseks, moosidesse, salatitesse, jookidesse. Õievarte moodustamise ajal tagasi lõigatuna kasvatab uue aromaatse lehestiku. Pakis 0,1g

Rooma salat ‘Paris White’

0.95
Varane sort avamaale kasvatamiseks kevadest sügiseni. Moodustab helerohelised piklik - ovaalsed pead külvist 90 päevaga. Lehed on lihakad, mahlased ja krõmpsuvad. Rohkelt antioksüdante ja C-vitamiini. Pakis 2g

Paprika ‘Roger’

2.40
Varajane hübriid kasvuhoonesse ja avamaale. Koonusjad erepunased 40 grammised paprikad on magusad.  Kauna pikkus u 8 cm ja läbimõõt 3 cm, seina paksus u 5 mm.  Mõnusad värskelt söömiseks ja konserveerimiseks. Soojalembeline, kasvatada kasvuhoones, soojas kohas konteineris. Ettekülv +20+25. Pikeerida pottidesse. Eelistab parasniisket huumusmulda. Pakis 10s