Näitan kõiki 4 tulemust

Mikrovõrsed Garneeringute segu

2.30
Spetsiaalselt valitud, suurepärase välimuse ja maitsega salatite segu. Valmib 10-16 päevaga või kui võrsed on 5cm kõrgused. Pakis 2000s

Seemned idandamiseks Mung-uba

2.30
Sisaldades rikkalikult vitamiine ja omades värsket krõmpsu maitset on mung-uba parim valik panni-ahju roogadele. Sobiv salatitesse ja serveerimiseelse lisandina suppidesse. Mahedamaitseline. Pakis 1200s

Seemned idandamiseks ‘Alfalfa’

1.90
Kõrge vitamiinisisaldusega idud. Noortel idanditel on pehme maitse, enim kasutatakse neid toidu dekoreerimisel liha ja kala praadide juures ja salatites. Lutserni kasutatakse väga meelsasti võileibades juustu, muna või tomatiga. Lutserni idandades tasub teada, et pisike seeme paisub - supilusikatäiest lutsernist saab liitrise purgitäie idusid. Pakis 25g

Lääts idudeks

1.60
Idandamiseks Läätsed – idandatud seemned on väga väärtuslik ja tervislik toiduaine. Idanevates seemnetes moodustub mitmeid kordi rohkem eluliselt olulisi aineid kui täiskasvanud taimes. Idandatud läätseseemnetes on rikkalikult A, B1, B2, B3, B6, B12, C ja E vitamiine, samuti fosforit, rauda, tsinki, magneesiumi ja naatriumit. Läätseseemned segatuna nisu-, kaera-, odra-, tatra- või sojaseemnetega ja maitsestatud meega on suurepärane maiustus. Seemneid idandada ei ole keeruline. Need tuleb pesta korralikult läbi, kallata idandamiseks mõeldud nõu sisse ja valada vett peale. Vesi peab seemned üle ujutama. Seda peab olema 3-4 korda rohkem kui seemneid. Seemneid tuleb vees leotada 4-12 tundi (sõltuvalt nende suurusest), kuni need paisuvad. Hiljem valada vesi ära. Paisunud seemneid hoida ilma veeta kinnikaetud nõus, et need ära ei kuivaks, kuni seemned idanevad. Idandada seemneid 2-10 päeva (sõltuvalt nende sordist). Idanevaid seemneid tuleb vähemalt paar korda päevas niisutada (valada vett peale ja jälle ära valada). Ülekasvanud idandatud seemneid kasvatada edasi valguse käes. Võrsed lõigata ära ja pigistada nendest mahl välja. Pakis 20g