Näitan 1–12 tulemust 18-st

Kibepipar ‘Jalopeno Ruben’

1.30
Keskmise kibedusega, paksuseinalised, 8-10cm pikkused viljad on valminult punased. Taime kõrgus 40-60cm. Pakis 0,5g

Tšillipipar ‘Habanero’ (oranž)

2.00
Tšillide kuningas- suurepäraste maitseomadustega ja väga terav. Teravus 9/10 (350 000 SHU). Kaunad on väikesed, kollased ja 5cm pikad. Taime kasvukõrgus on 60cm. Soovitatav kasvatada rõdul, kasvuhoones ja kaetud lavadel. Pakis 30s

Kariibi paprika ‘Vulcan’

4.20
Väikesed kollased viljad. Väga teravamaitselised. Vili on väike, u 5g. Üks teravamaid pipraid. Pakis 12s

Kibepipar ‘Padron’

2.20
Taim kasvatab teravamaitselisi vilju, mida kasutatakse köögiviljasegude konserveerimisel ja toitude maitsestamisel. Idaneb 7 päeva. Pakis 20s

Kibepipar Habanero Red’

1.15
Kibe sort, Scoville skaalal 300 00. Viljad punased. Pakis 0,2g.

Kibepipar ‘Anaheim Chili’

1.10
Keskvalmiv, keskmise kibedusega sort, 6cm pikkusega viljad on valminult punased. Taime kõrgus 40-60cm. Scoville skaalal teravus 2000.

Kibepipar ‘Habanero Yellow’

1.10
Kibepipra sort. Scoville skaalal 300 00. kollased viljad, habanero tüüpi. Pakis 0,2g

Paprika ‘Gutera’

1.50
Varane kibepipra sort. Viljas koonuselised terava otsaga. Vilja värv roheline-punane, kall 25-30g. Ühel taimel 20-25 kauna. Pakis 50s.

Kibepipar ‘Harvey’

1.50
Varajane kibepipra sort. Sarvekujuliste kollaste viljadega kasvatamiseks veidi jahedamates oludes kile või katteloori all. Sort vastupidav paljudele viirushaigustele. Pakis 40s.

Kibepipar ‘Yanka’ F1

1.95
Väga atraktiivse värvusega keskvarajane sort. Viljad valkjasrohelised, valmides oranžid ja punased. Viljad on 20-25cm pikad ja keskmise kaaluga 50-70g. Hea külma- ja kuumataluvus. Pakis 8s

Kibepipar ‘Cayenne’

2.10
Populaarne sort, väga hea maitsega ja üsnagi vürtsikas. Vilja kaal 25-30g. Viljad pikliku kujuga, punased. Pakis 45s

Kibepipar ‘De Cayenne’

0.60
Keskvarane sort kasvatamiseks avamaal ja kasvuhoones. Terava maitsega, paksuseinalised, u 25-30g kaaluvad piklikkoonilised viljad. Sobivad tarvitamiseks värskelt, konserveerimiseks või kuivatamiseks. Pakis 0,1g